06 30 296 0548
„A Bakony kapujában, egy gyönyörű völgykatlanban, csodálatos természeti környezetben található a Bakonyi Margaréta Vendégház!”

Szobafoglalás

Foglalási Szabályzat

 1. A jelen szabályzat megismerését, és az abban foglaltak tudomásul vételét a szolgáltatás igénybevevö      (a továbbiakban vendég) a foglalási elöleg befizetésével tudomásul veszi.
 2. A beérkező foglalásokat és a szolgáltatás díját írásban visszaigazoljuk.
      Visszaigazolásnál a bankszámlánkra történö jóváírás napját tekintjük érvényesnek.
 3. A vendégház esetleges kizárólagos használatát a foglalásban kell kérni! A kizárólagos használat csak     a visszaigazolással érvényes, amennyiben az elöleg átutalás a kért határidön belül megérkezik.
 4. A foglalás összege a visszaigazolt ár maximum 50 %-a lehet. A foglalások sorrendjét a bankszámlára     történt jóváírás ideje határozza meg. A határidöbe be nem fizetett foglalást jogunkban áll visszamondani,     ha azt a foglalást más vendég foglalással megelözi.
 5. Ha a vendég legalább 10 nappal elöre jelzi, hogy az érvényesen lefoglalt szállást ,vagy szolgáltatást bármilyen     okból nem veszi igénybe, vendégházunk jogosult más vendéget keresni a szállásra. Ha sikerül a szállást     újból kiadni, akkor csak a kieső árbevétel érvényesíthető a foglalást visszamondó vendég terhére.
 6. Az érkezés napján a foglalt szállást vendégeink 14.00 órától kezdödöen foglalhatják el,      és a távozás napjának 11.00-órájáig kell azt elhagyniuk.
 7. A jelen szabályzattól eltérni csak külön írásbeli megállapodás alapján lehet.
 8. A szállás és egyéb szolgáltatások foglalásának módosítását csak írásban fogadjuk el.
 9. Szabályzatunk 2016. április 1. napjától visszavonásig érvényes.

Bankszámlaszám:

Pannonhalma és Vidéke Tak.Szöv.: 59300326- 10009079

Szobafoglalás

Név:


E-mail cím:


Telefonszám:


Üzenet:


  Kérek másolatot a kérésről az e-mail címemre


Kérjük, adja meg az itt látható számokat és betűket a megjelenés sorrendjében:

    

 
„Szeretettel várja a Bakonyi Margaréta Vendégház Magyarország egyik legkedveltebb turistaparadicsomába, erdők-mezők zöldjébe, friss levegőre vágyó családokat és barátai társaságokat.”